Voor elk feest

Voor 1200 euro spelen we een volledig (avond)programma op jouw bruiloft, gala, receptie of welk ander soort feest dan ook. Dat is onze standaard optie. Je kunt ook kiezen voor een kleinere (akoestische) setting. Of voor een uitgebreidere variant met licht(show) en een grotere geluidsinstallatie. Klik op de verschillende opties om hier meer over te lezen.

Acoustics

Meadowly acoustics

Achtergrondmuziek met een laag volume en een intieme bezetting. Dieuwke (zang), Aron (gitaar) en Jordy (piano en zang) spelen een avond lang sfeervolle jazz, singersong, pop en andersoortige nummers. Bijvoorbeeld voor bij een diner, borrel of receptie. Het beperkte volume maakt dat iedereen elkaar verstaat zonder zich schor te schreeuwen. Hiervoor nemen we een compacte geluidsset mee, geschikt voor zalen tot 60 gasten. Voor een grotere zaal nemen we graag een grotere geluidsset en geluidsman mee. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Spelen op een terras of in een (ruime) tuin behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Lees meer over Meadowly acoustics en beluister enkele opnames.

Prijs: 600 euro

Geluidsset: tot 60 gasten

Incl. 6% btw en reiskosten

Band

Meadowly band

Een volledig avondvullend programma op uw bruiloft, gala, receptie of welk ander soort feest dan ook. Vaak betekent dat ‘opwarmen’ met een uur tot anderhalf uur achtergrondmuziek en daarna een dansblok van dezelfde lengte. We overleggen vooraf en stellen samen met u een programma vast. En mocht dat nodig zijn, dan zijn we op het moment suprême flexibel genoeg om in te spelen op het verloop van het feest.

Prijs: 1200 euro

Geluidsset: tot 200 gasten

Incl. geluidsman, 6% btw en reiskosten

Custom

Custom

Een te gekke lichtshow, zoals op onze promo te zien is? Meadowly met saxofoon? Afwisselen met DJ? Alleen achtergrondmuziek in een grote zaal? Wij houden wel van een uitdaging. Mail met David om de opties af te stemmen op jouw unieke feest. (bijna) alles is mogelijk!

Prijs: op aanvraag